VEEL NEDERLANDS TALENT OP HUNTENPOP 2015

huntenpop 2015 klTommy Ebben, Emil Landman, Bells Of Youth, Daimy Lotus Robbing Banks en de Achterhoekse Band Competitie winnaars Marlot en de Boetners zijn toegevoegd aan de line-up van Huntenpop. Eerder werd al bekend dat o.a. UB40, Within Temptation, Miss Montreal, Bökkers, Typhoon en Novastar naar het DRU Park komen op vrijdag 14 & zaterdag 15 augustus.

Op zaterdag 15 augustus is de Parachute Stage de ultieme plek om nieuw Nederlands talent te ontdekken. Vijf uiteenlopende 3FM Serious Talents laten dan voor het eerst hun kunsten aan het Huntenpoppubliek zien. Zo kun je onder de parachute bijvoorbeeld gaan genieten van de lekkere mix aan country, folk en blues van TOMMY EBBEN, de heerlijke indiepop van de dames van BELLS OF YOUTH of van de onversneden garagerock van de indrukwekkende one-man-band ROBBING BANKS. Maar ook singer-songwriters DAIMY LOTUS (elektronische urbanpop) en EMIL LANDMAN (folkpop) staan te trappelen om het Huntenpoppodium te beklimmen.

Traditioneel mogen ook dit jaar de winnaars van de Achterhoekse Band Competitie het festival op de zaterdag openen. De dialectrockers van DE BOETNERS werden door het publiek naar Huntenpop gestemd en zullen het publiek op de vroege middag wakker gaan schudden. Singer-songwriter MARLOT won de juryprijs en zal met haar band aansluitend de Festilife Stage gaan openen.