TV OOST doet verslag van Zwarte Cross.

zwarte-crossMeer dan 200 bands op 26 verschillende podia verdeeld over drie dagen: muziekliefhebbers komen op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde ruimschoots aan hun trekken. In samenwerking met Omroep Gelderland zendt TV Oost op zaterdag 25 en zondag 26 juli een verslag van het festival uit.

Motorcross
De 19e editie van het festival wordt gehouden van vrijdag 24 t/m zondag 26 juli in Lichtenvoorde. Angelique Kruger neemt net als vorig jaar de presentatie op zich. De uitzendingen zijn beide dagen te zien om 19.20 uur. Vanzelfsprekend is in het verslag bij TV Oost ook een ruime samenvatting te zien van de spectaculaire en onvolprezen motorcross, waarbij brommers, zwaargewichten en zelfrijdende caravans over de baan schieten.
Festival
Vorig jaar trok dit grootste meerdaagse festival van Nederland een recordaantal van 185.276 bezoekers. Het Zwarte Cross Festival is een feest met motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Ruim 150 bands en 1.000 theaterartiesten staan er op het programma, van blues, dance, reggae tot aan feestmuziek. Er zijn dit jaar optredens van o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Anouk, Bökkers en Normaal.
Het Zwarte Cross festival is op zaterdag 25 en zondag 26 juli te zien bij TV Oost om 19.20 uur.