Studio Frank van Etten vernieuwd en verhuisd

frank-van-etten-over-mij-biografieDe succesvolle studio van volkszanger Frank van Etten verhuist naar een grotere locatie. De nieuwe studio bevindt zich aan de Sleutelbloemstraat 18 in Apeldoorn. “Hemelsbreed nog geen 500 meter van de oude studio.” “Frank is ook als liedjesmaker een natuurtalent, maar wij beloven de artiesten geen hits. Wij kunnen wel de randvoorwaarden optimaal verzorgen, zodat een goed liedje zich zou kunnen ontwikkelen tot hit. 

Frank’s ‘Leef als een zigeuner’ en ‘Ga maar weg’ van Jannes waren slechts gepland als albumvullers. Het publiek heeft het tot hits gemaakt. Een goed liedje kun je maken, hits ontstaan.” aldus Willie Oosterhuis.

De frontman van het MegaPiratenfestijn en presentator van de Euregiotap bij Radio Continu runt samen met Frank van Etten de studio. ‘Ik heb begin dit jaar Willie gevraagd om mijn team te versterken. De nieuwe studio is een volgende stap op weg naar… Tja.. de reis is mijn prijs. Ik wordt nu eenmaal gelukkig van liedjes maken’, straalt Frank van Etten. ‘En ik ben trots op onze videoclips.’

‘Je mag Willie altijd bellen voor een studio-afspraak. Als je geluk hebt, ga je met een eigen demo naar huis.’  Frank van Etten maakt demo’s, waar de artiest bij zit. Het liedje past zo 100% bij de artiest.

 

Nieuwe contactgevens:
Studio Frank van Etten
Sleutelbloemstraat 18
7322 AG Apeldoorn
Tel: 06-30369822
Tel: 055-3125593
www.frankvanetten.nl