Roy Raymonds neemt je mee naar Morgen

Roy Raymonds Ga Je Met Me MeeRoy Raymonds ( de blote voeten zanger van Nederland ) die al ruim 10 jaar in het vak zit, komt weer met een geweldige mooie single op de markt. Het zou zomaar eens een heerlijk zomerhitje kunnen worden.  “Ga Met Me Mee” is de titel van de single die je al bij het intro meesleept in een extase van vakantie, strand en zomerse klanken maar je hoort ook weer het explosieve terug in het nummer waar we Roy Raymonds natuurlijk van kennen.

Iedereen kent wel dat gevoel van “ik moet er even tussenuit” even weg van alle zorgen, Gewoon even weg van alle stress. Roy Raymonds bezingt dit alles in deze fantastische zomer single.

Naast zijn Hits De Reiger, Knal Rooie Rubberboot, Oh Oh Tirol, Niks is te gek kunnen we wellicht Ga Met Me Mee toevoegen aan dit rijtje. De productie was in handen van Frank Verkooyen en nabewerkt door Kees Tel. Natuurlijk zal Ga Met Me Mee te downloaden zijn bij alle bekende portals en natuurlijk bij de populaire streams zoals Spotify, Deezer etc. Deze zomer zal Roy weer veelvuldig te zien zijn in de vele zonnige toeristische bestemming, maar uiteraard ook op vele Nederlandse festiviteiten.

Meer informatie over Roy Raymonds vind u op

www.royraymonds.nl en www.facebook.com/royraymonds