Roel van der Wielen met nieuwe single op Rood-Hit-Blauw label

roel van der wielen he nanaRoel van der Wielen gaat verrassen! Deze Zaandammer van Limburgse afkomst is de studio ingedoken om de zomerse single ‘Hey Nana’ op te nemen. “Echt een muzikaal uitstapje” aldus Roel. Als kind verhuisde hij al richting de Zaanstreek. Hoewel zijn vader het hem destijds ten strengste afraadde om van je hobby je beroep te maken, deed Roel er alles aan om het tegendeel te bewijzen.

En hij slaagde! Singles als ‘Wat een heerlijke dag’, ‘Wat een nacht’,’Zin in de zomer’, ‘Jij bent mijn engel’ en zeker zijn remake van ‘Pappie loop toch niet zo snel’ zijn goed opgepakt door zowel publiek als de radiostations.
Deze vader van een zoon Xiano (8) en van dochter Tess die afgelopen februari werd geboren, wil met zijn nieuwe eigentijdse single ‘Hey Nana’ zijn publiek een “summerfeel” meegeven. Muzikaal gezien wijkt deze single dan ook duidelijk af van zijn eerdere producties. Dit ondanks dat hij ook voor deze single de World Vision Studio’s in het Duitse Neuenhausen is ingedoken. Een compleet andere sound dus, lekker modern, poppy met een snufje dance. Roel verwacht dat de mensen compleet verrast zullen zijn door ‘Hey Nana’ welke geschreven is door Roel en geproduceerd door Jeroen Dirksen. Komend najaar verwacht Roel van der Wielen een album te gaan lanceren met veel nieuwe liedjes.