Robin is de nieuwe stem van XITE!

robin_zomaerRobin, die je kent van de boyband Zomaer, is de nieuwe stem van XITE. (Muziek televisiezender met 24/7 de beste hits voor jongeren.) Je zal hem horen in alle on-air vormgeving! Er was een uitgebreide casting voor onze zoektocht naar een nieuwe stem. Daaruit bleek dat Robin’s stem enthousiast en fris klinkt, maar tegelijkertijd ook stoer en duidelijk is.

Perfect voor XITE dus.  Robin geeft toe dat het soms nog even wennen is om zichzelf op TV te horen: “Laatst was ik in een winkel waar XITE aan stond en hoorde ik mezelf door die winkel praten. Dat was heel tof.”

zomaer 3Robin is geen onbekende voor XITE. Hij deed vorig jaar, samen met Bart en Thomas, de Boyband Bucketlist. Hierin gingen ze onder andere op zoek naar hun eigen sound, deden ze een professionele fotoshoot en zag je hoe ze langzaam veranderde in Zomaer.