Peter La Haye – Jouw liefde voor mij

PeterLaHayeJouwliefdevoormijWebsiteHet begint voor de uit Zoetermeer afkomstige zanger Peter La Haye allemaal als hij op z’n tiende verjaardag een soundmixer cadeau krijgt. Vanaf dat moment is het muziek wat de klok slaat en niet alleen als zanger; Nadat in 1996 zijn eerste single ‘Simpelweg omdat ik van je hou’ verschijnt gaat Peter zich namelijk ook toeleggen op de techniek. Inmiddels is de net 37 jaar geworden Peter La Haye een gerespecteerd producer met een eigen studio en platenlabel.

Als zanger tekende hij voor het in 2007 verschenen album ‘De Ramba’ en bracht hij sindsdien ook singles uit zoals ‘Is het ja of is ’t nee, ‘Adembenemend’, ‘Ik heb je nodig’, ‘Ik mis je’, ‘Ik ben van jou’ en ‘Waarom’ en ‘Jij bent de zin van mijn leven’.

Die laatste is onlangs verschenen met als B-kant de track; ‘Jouw Liefde Voor Mij’. Op dat liedje krijgt Peter zoveel positieve reacties dat is besloten het niet langer als B-kant te laten fungeren maar deze juist als single naar voren te brengen. Als de Zoetermeerder begin dit jaar een oproepje plaatst op de social media waarin hij vraagt mensen te reageren voor wie het leven en de liefde niet zo vanzelfsprekend (meer) zijn, stroomt zijn mailbox over. Dit inspireert Peter zo dat hij met deze verhalen in de hand samen met tekstschrijver Robert Sengers gaat werken aan de tekst voor een liedje; ‘Jouw Liefde Voor Mij’.

Met gitarist en pianist Jody Koewe werkt Peter vervolgens de demo uit. Besloten werd, om de waargebeurde teksten kracht bij te zetten maar ook om op muzikaal vlak het juiste gevoel mee te gaan geven, dat alle instrumenten voor het liedje live ingespeeld moeten worden: “Muziek zoals muziek bedoeld is, dus met live drums, strijkers, gitaren, orgel, pauken, bas, kortom met een hele volwassen sound”, aldus Peter. Veel mensen zullen zich dan ook gaan herkennen in het bijzonder gevoelige, meeslepende en diep indringende liedje ‘Jouw Liefde Voor Mij’. De single is opgenomen bij La Haye Sound Productions & Hd Sound Studio, verschijnt op het label TipTopNL en zal digitaal worden gepromoot door UltimateDisk.nl. Als ondersteuning is tevens een fraaie videoclip opgenomen.