Opnames Jubileum-album Henk Wijngaard in de Startblokken

henk wijngaard Marita Steggink  @ DSC_870738 jaar na het uitkomen van “Met de vlam in de pijp” en vele hits later keert Henk Wijngaard terug in de Telstar studio’s van Johnny Hoes. Volgend jaar zit Henk 40 jaar in het vak en komt er in mei/juni 2016 een spiksplinternieuw album uit. Dick van Altena gaat de CD voor Telstar produceren.

Als alles meezit gaat Henk Wijngaard half augustus de eerste liedjes inzingen voor dit unieke jubileum album.

Dick van Altena, Adri-Jan Hoes en Henk zelf, zullen de liedjes schrijven waaronder een drietal duetten. Met wie Henk Wijngaard deze duetten gaat zingen blijft nog even een verrassing. In totaal zullen er 14 nummers worden opgenomen. Hans Vrolijks die ook al meespeelde op de allereerste albums van Henk arrangeert de nummers en verzorgt de techniek.