One M!ke – Dos Cervezas

OneMkeDosCervezasWebsiteIedere Spanjaard heeft een snor…. Dos cervezas por favor! De exentrieke Nederlandse feestzanger One M!ke ligt zelf binnenkort op de Spaanse stranden maar laat de achterblijvers hier meegenieten van de vakantiesfeer met zijn aanstekelijke ‘Dos Cervesas por favor’.

Een paar jaar geleden was er in Belgiƫ veel rumoer rondom het liedje toen Tom Waes het voor zijn TV programma opnam. De dance beat en het simpele riedeltje bezorgden hem veel kritiek. Er werden zelfs vragen in de Belgische kamer gesteld over het feit dat een publieke omroep daar geld aan uit gaf. Maar het publiek vond dat allemaal geen probleem. De single kwam op 1 en heel Belgiƫ zong en danste mee.

One M!ke vond het hoogste tijd dat Nederland nu ook kennis met deze meezinger gaat maken.