O’G3NE met eigen boot tijdens Gay Pride

og3ne boot persberichtDe winnaressen van The Voice of Holland 2014 varen tijdens de Amsterdamse Gay Pride mee met een eigen ‘Wings To Fly – boot’. Samen met het Haagse Straight Friendly – feest Popcake zullen zij zaterdag 1 augustus de grachten vullen met hun ijzersterke samenzang.

De nieuwe single van de 3 zussen gaat over de wens om te zijn wie je wilt zijn en met wie, de liefde dus. “En wat is er nu meer universeel dan liefde? Helaas mogen nog niet overal ter wereldmensen hun liefde voor elkaar openlijk uiten”, aldus Lisa. “We kennen alle 3 wel mensen die het ook in Nederland niet makkelijk hebben gehad om voor hun liefde uit te komen. Om tijdens de Gay Pride, naast het vieren van feest, ook hier aandacht voor te vragen is natuurlijk een goede match.”

‘Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn, waar dan ook, hoe dan ook. Dat is ongelooflijk belangrijk, omdat je je nooit volledig gelukkig zult voelen als je niet je leven kunt lijden zoals je zou willen, maar wat een ander van je verwacht”, aldus Shelley. “Wij moedigen dan ook iedereen aan, vooral op een feestelijke dag als de Gay Pride, om zichzelf te zijn, hoe dat dan ook is’, voegt Amy toe.

“We hebben alvast geoefend met zingen op een boot tijdens onze clipopnames in Ibiza. Dat ging super goed, “Hoewel onze manager en styliste toen zeeziek werden, zijn wij er wel helemaal klaar voor.”

Ondanks de drukke agenda kijken ze uit naar 1 augustus “Doordat we ook veel in het weekend optreden, komt ’t niet meer zo gauw van uitgaan. We gaan hiervan genieten!”

Persfoto Popcake-boot 2014: Fotograaf: Anonymous Gentleman