Nieuwe single voor Eveline Cannoot

Eveline kom dan bij meHet begon allemaal voor Eveline Cannoot 10 jaar geleden met het VTM-programma Star Academy. Naast het acteren kwam al snel de liefde voor muziek. Samen met Filip D’haeze zette ze 3 jaar elke tent op z’n kop en dit onder de formatie WHOOPZ! Maar toch koos ze 5 jaar geleden om alleen verder te gaan… en tot op de dag van vandaag heeft ze niet meer stilgezeten.

Een jaar geleden werd ze gezicht van MENT TV, 4 maanden geleden bracht ze haar eerste album “ANDERSTERKER” uit en nu is het weer tijd voor een nieuwe single… Na “Zomerdromen”, “Die eindeloze zomers”, “Mijn grote liefde”, “Geluk zet je zorgen opzij”, “Ik leef mijn leven” en “Ik ben verliefd” is het nu de beurt aan “Kom dan bij me”. “Kom dan bij me” klinkt heel fris in de oren en gaat inhoudelijk over het gemis van een dierbare. De videoclip is ingeblikt en zal vanaf deze week te zien zijn op Ment tv, Anne, TV Oranje , YouTube, Facebook en andere Social media. Het wordt een drukke zomer voor Eveline. Ze vertoeft ook veel aan zee met de show van CAALS in Blankenberge… en is ook elke zondag te zien op Ment tv tussen 10 en 12 in het programma ClipLink. Vanaf september neemt ze terug 3 keer in de week “Ment Vandaag” voor haar rekening. Maar eerst vol energie een muzikale zomer tegemoet…