Nieuwe single Marloes van Ham.

marloes van ham 30Van Anouk tot Corry Konings, van Shania Twain tot Belle Perez en van Ruth Jacott tot Tina Turner. Van de klassiekers uit de tachtiger jaren, rock, country tot aan het Hollandse levenslied. Dit alles kunt u verwachten bij een optreden van Marloes van Ham. Alleen een eigen plaat, die was er nog niet… tot nu toe dan!

Via JC-Records is van deze 29-jarige uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zangeres nu ’30 dagen zonder jou’ verschenen, haar zeer verdienstelijke debuutsingle!

De veelzijdige zangeres bouwt, nadat zij tien jaar actief is geweest in het kerkkoor van de Sint Jan, aan haar repertoire. In het televisieprogramma De Muzikale Uitdaging van TV73 werkte Marloes samen met Kees Tel en Nol Roos aan de totstandkoming van haar allereerste single ’30 dagen zonder jou’. Een ware beproeving voor een relatie om te gaan ontdekken hoe het toch met de liefde gesteld is. Dit alles samengepakt met een frisse en aanstekelijke popsound waarop Marloes laat horen dat Nederland gewoon een talent rijker is nu! Gesteund door een groot aantal fans gewapend met roze zwaaisjaal stond de zangeres op 12 juli jl. overigens maar mooi in de finale van Typisch Talent op het Levenslied in ’s-Hertogenbosch. Een prestatie waar Marloes terecht hartstikke trots op is! 16 augustus a.s. treedt Marloes op tijdens de Valencia Feesten in het Belgische Meer.

Op 19 juli a.s. vindt in Café zaal De Kikvorsch aan de Boschweg 120 in Schijndel met vele gastoptredens, de feestelijke lancering plaats van de single ’30 dagen zonder jou’. De eerste single van Marloes van Ham, begeleidt door een hele fraaie videoclip trouwens, is verkrijgbaar via de bekende downloadportals. Plug en promotie van de single zijn in handen van Jolanda Clement (JC-Event / JC-Records).