Nieuwe single Kevin Paré: ‘Deze Is Voor Jou’

keevin pare Deze-is-voor-jou-1400x1400Wegens het afronden van een studie heeft Kevin Paré zijn muziekcarrière tijdelijk op de tweede plaats moeten zetten. Sinds begin juli heeft de Stad-Groninger zanger zijn hbo diploma op zak en dus is het tijd voor een comeback waar je ‘u’ tegen zegt! Een klein jaar na zijn laatste song ‘Blind Vertrouwen’ is Kevin er helemaal klaar voor.

Samen met zijn vaste producer Niels Lingbeek heeft Kevin de pakkende single ‘Deze Is Voor Jou’ geschreven. Wat de weersverwachtingen ook mogen zijn; ‘Deze Is Voor Jou’ gaat kleur geven aan de (na)zomer.

Kevin: “Een vrouw vindt het geweldig om toegezongen te worden. Zeker met een speciaal voor haar geschreven nummer. Mijn nieuwe single is bestemd voor iedere vrouw die behoefte heeft aan een eigen lied. Als je wilt is deze voor jou.. Hoe gaaf is dat!”

Fans van Kevin hoeven niet langer te vrezen voor radiostiltes. Nu Kevin zijn studie heeft afgerond is er alle tijd en ruimte voor een carrière-boost. Een kans die Kevin met beide handen aangrijpt. Achter de schermen wordt non-stop gewerkt aan nieuw materiaal. Kevin’s hart ligt bij het maken van Nederlandstalige popmuziek. Met de single ‘Deze Is Voor Jou’ wordt het startschot gegeven voor een nieuwe fase in zijn leven, waarbij het meer dan ooit om muziek gaat.

De single is nu overal digitaal verkrijgbaar.

iTunes: http://apple.co/1fq5tvF
Spotify: http://bit.ly/1Moi9jI
Deezer: http://bit.ly/1Lz5coi

Echt alles weten?
Website: http://www.kevinpare.nl
Facebook: http://www.facebook.com/kevinpare.nl
Twitter: http://twitter.com/kevinpare
Instagram: http://instagram.com/kevinpare