Nieuwe single John West ; “Laat Je Gaan”

john west laat je gaanNa de succesvolle samenwerking met Lange Frans met het nummer “Blijf Bij Mij” is het nu weer tijd voor een echte solo plaat van John West. “Laat Je Gaan” is de titel van de nieuwste productie van Manfred Jongenelis en John West, die gezamenlijk deze nieuwe track van het bekende schrijvers trio Schumm, Venema & Boerboom hebben geproduceerd.

“Vandaag gaat alles op z’n kop dus.. ‘Laat Je Gaan”, aldus de swingende en temperamentvolle nieuwe plaat van John.
“Begin 2015 deed ik mee aan het door SBS6 uitgezonden TV programma Bloed Zweet & Tranen waarin ik het uiteindelijk tot de finale schopte. Iets waar ik super trots op ben! Inmiddels werk ik aan mijn derde album waar “Laat Je Gaan” ook zeker op te vinden zal zijn”, aldus John West.  De sympathieke Hagenees die onlangs zijn 27e verjaardag vierde, is één van de artiesten die zich de laatste jaren in een razend tempo heeft weten te ontwikkelen. Als bevestiging van de stijgende lijn in zijn carrière is een optreden op het Tros Muziekfeest slechts één van de wapenfeiten. Eerder al mocht John West voor ruim 350.000 mensen optreden bij de Toppers-concerten in de Arena en begin dit jaar was hij veelvuldig te zien bij Bloed Zweet & Tranen!
Laat je gaan’ is de opvolger van die grote publieks-hit ‘Blijf bij mij’, het even fantastische als ook opmerkelijke duet van John met rapper Lange Frans waarvan de videoclip ondertussen al meer dan één miljoen keer is bekeken.. De nieuwe clip geheel opgenomen op een zonnige locatie is dan ook een waardig opvolger. Ondanks genoemde successen en de toenemende belangstelling rond zijn persoontje, is John West het label Rood-Hit-Blauw trouw gebleven. Zijn nieuwe single ‘Laat je gaan’, verschijnt via de platenmaatschappij van Ronald Visch die hem in 2012 vastlegde.