Nieuwe single Johan Kettenburg – Laat de zomer nu maar komen.

JohanKettenburg_ hoes Laat De Zomer_HRVolkszanger Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld.  Toen Johan vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is en dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn achttiende staat Johan, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land en maakte hij een aantal singles.

“Jij laat mij zien wat liefde is” “Al jouw woorden zijn teveel” “Als jij maar bij mij bent” “Wacht nog heel even” “Mijn Zoon” “Waar is het feestje” zijn goed gedraaid bij verschillende radiostations en Johan was regelmatig te zien in diverse tv programma’s.

Een hoogtepunt was voor hem om in het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen staan.
In 2013 deed Johan Kettenburg mee met het SBS programma “Bloed, Zweet & Tranen” waar hij tot de finale wist te komen.
Johan zong daar het nummer “Mijn zoon”.

Nu, twintig jaar later, heeft Johan al veel leuke dingen mogen mee maken, zo is hij deze maand ook te zien in het AvroTros tv programma “Muziekfeest op het plein”. Johan is een graag geziene zanger en zet in menige kroeg en op diverse grote podia de boel op stelten met zijn liedjes. Nu is er dan zijn nieuwe single “Laat de zomer nu maar komen”.

 

Tekst en muziek: Bram Koning
Productie: Jeroen Dirksen
Label: T-Rec

Info:
www.zanger-johan-kettenburg.nl

RTV Promotie Nel van Olm 0622949762