Nieuwe single Guus Bok

guus bok op het strandNederpop met originele teksten en een moderne sound, dat zijn de liedjes van de uit Ridderkerk afkomstige Guus Bok. Zijn muziekleraar van de middelbare school raadde hem destijds aan om te gaan zingen. In het Tv-programma “Op Zoek Naar Joseph” komt hij erg ver en met passie stort hij zich in musicals als “Home Again”, “Kiss me Kate” en “Soldaat van Oranje”.

In zijn laatste jaar op het conservatorium reageert Guus op een advertentie van schrijver Rico Hop, die op zoek is naar een zanger voor zijn liedjes. Van de ruim dertig zangers wordt Guus uitgekozen. “Nadien” werd de debuutsingle, waarna ‘Deze nacht is van ons’ uit kwam.

 

Nieuwe single ‘Op het Strand’

Ook al hangt er code 5 in de lucht en vallen de mussen van het dak omdat ze er vanaf gespoeld worden door de regen; Guus Bok komt uit met hét strandnummer van deze zomer! “Op Het Strand” is de toepasselijke titel van de derde single van de zanger, die opnieuw van tekst voorzien is door Rico Hop.  Beeld je maar in: liggend op je handdoek op het zachte zand, het geruis van de golven, meeuwen die stil lijken te hangen in de strak blauwe lucht en je ogen die langzaam dicht vallen. En als je wakker wordt, schijnt de zon nog steeds en ben je omringd door je beste vrienden in een zomer die eeuwig lijkt te duren. Dit gevoel hebben Guus en Rico proberen over te brengen naar de bijbehorende videoclip. Het concept verzon Rico nog op dezelfde dag dat het liedje werd geschreven – en het later verder uitwerkte met de zanger zelf.

guus bok clip foto 2 pngDe draaidag moest tot tweemaal toe uitgesteld worden, vanwege liters regen en hevige windstoten. Maar driemaal is scheepsrecht: hoewel Guus en crew nog eigenwijs in een hevige regenbui naar het strand van de tweede Maasvlakte in Rotterdam reden, verscheen de zon vanachter een dikke lap wolken toen ze arriveerden. Midden op het strand bouwden zij een heuse woonkamer – met alles erop en eraan. Inclusief loodzware koelkast, een leren bankstel van formaat en een keukentje. “Op Het Strand” is nog maar net uit, maar staat al op diverse playlisten, waaronder 100% NL en Sterren.nl

Bekijk hieronder de clip ‘Op het Strand’, die vandaag online ging. Het is wederom een mooie geweldige clip geworden!  Je ziet de avonturen van Guus, Rico en hun vrienden, die zij meemaken op een dag uit een lange zomer waarin zij het strand bewonen.

 

https://www.facebook.com/guusbok

 

 

 

.