Nieuwe single Eduard.

eduard het weekendDe 17-jarige uit Raamsdonkveer afkomstige zanger Eduard Sips groeide als kind op met muziek. Naast dat er in zijn familie volop wordt gezongen zijn er zelfs een aantal die een instrument bespelen. Het kon dan ook niet uitblijven, de jonge Brabander grijpt op een zeker moment ook naar de microfoon tijdens feestjes en in kroegen.

De zanger bouwt vervolgens aan repertoire waardoor hij nu al ondanks zijn jeugdige leeftijd voor een avondvullend programma kan zorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre en natuurlijk wilde hij ook een compleet eigen nummer. Vorig jaar verscheen dan ook zijn debuutsingle: ‘Als Je De Liefde Vindt’.

Naast optredens in cafés en op feesten stond Eduard ondertussen ook al op diverse grotere podia. Zo plaatste hij zich als winnaar van zijn provincie voor de finales van Volks Hart en Ziel dat gepresenteerd werd door Daantje (bekend van Bloed, Zweet & Tranen). Eduard ontving onlangs tevens een uitnodiging om 1 augustus a.s. als ‘jong talent’ te komen optreden bij “Breda in Concert” waar verder artiesten staan als Gerard Joling, Thomas Berge, Wolter Kroes en vele anderen. Het moge duidelijk zijn; Eduard gaat er helemaal voor!

Voor zijn tweede single dook Eduard de studio van Manfred Jongenelis in om samen te gaan schrijven aan het liedje ‘Het weekend komt eraan’. En het eindresultaat mag er zijn hoor! Het is een moderne dansbare single in zomerse sferen en met lekkere eigentijdse rap-passages, kortom Eduard toont hier zijn veelzijdigheid mee! “Feesten en dansen tot de nacht verdwijnt”, aldus de talentvolle zanger die eind augustus zijn tweede single feestelijk zal gaan presenteren op een nog nader te bepalen locatie.

De track is vanaf Week-29 binnen te halen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single verkrijgbaar is bij de betere speciaalzaak. Plug en promotie van de single ‘Het Weekend Komt Eraan’, waarop eveneens de track ‘Als Je De Liefde Vindt’ is te vinden, zal worden verzorgd door Jolanda Clement van JC-Records/JC Event.