Nieuwe single DEMY DE GROOT

demy de groot rioDat Demy stappen vooruit maakt is bekend, en ook zeker met dit nieuwe nummer gooit hij hoge ogen voor zijn publiek en fans. ‘Want als je echt niets in me ziet’ en ‘Nu ik je heb ontmoet’ waren zijn vorige singles. Demy zingt deze zomerknaller niet alleen. Hij heeft hem ook nog eens zelf geschreven!

De inmiddels 18 jarige Rotterdammer is super trots op zijn nieuwe single en zingt de sterren van de hemel. Op het podium straalt hij, hij danst, springt, lacht en entertaint maar bovenal geniet hij van alles wat hij mee maakt met het zingen en als we alvast iets mogen verklappen er liggen nog 2 nieuwe singles klaar waar hij heel snel mee aan de slag zal gaan!
Het afgelopen jaar heeft hij al in het buitenland optredens gehad en ook optredens voor de Tros staan op Demy zijn veel belovende CV. Tegenwoordig is hij ook te vinden in het bekendste en gezelligste feestcafé van Nederland de Apres skihut Rotterdam!