NIEUWE SINGLE DE GANGMAKERS ft. JOHAN VLEMMIX “KARTOFFELSALAT”

GangmakersKartoffelsalatSmall“Kartoffelsalat (Dicke Titten)” is de titel van de nieuwe single van het Groningse feestduo De Gangmakers die hiervoor de samenwerking aanging met Johan Vlemmix. In de Duitse versie is dit nummer al een enorme “Ballermann/Mallorca/Après Ski”-hit, welke nu ook in de versie van De Gangmakers de lage landen zal veroveren.

Dit duo staat al enkele jaren garant voor feest en brachten reeds enkele succesvolle singles uit. Johan Vlemmix behoeft natuurlijk weinig introductie. Als zanger, presentator en BN-er weet hij steeds zich steeds in de kijker van de media te spelen. De nieuwe single “Kartoffelsalat (Dicke Titten)”, welke geproduceerd is door topproducer Kees Tel, zal in de komende periode dan ook volop te horen zijn in de Nederlandse feesttenten en aan de Spaanse costa’s.