Master Stu brengt Hazes nummer in dance uitvoering

master stuMaster Stu of Carlo Stuger werd in maart 1967 geboren in Parimaribo en kwam in 2005 naar Nederland. In Suriname zong hij al en die hobby pakte hij hier weer op. Als zanger in Surinaamse bandjes. Om later de stoute muzikale schoenen aan te trekken om solo het podium te betreden met Engelstalige nummers. Grappen en grollen waren altijd al een rode draad tijdens de optredens en op een gegeven moment vroeg men of hij geen nummer van Andre Hazes wilde opnemen.

Wat begon als grap sloeg in als een bom de mensen waren wild enthousiast en voor Master Stu begon een nieuwe tijdperk. Het begon met “ Ik meen het” en vele ander nummers volgden. Nu in de zomer van 2015 komt Master Stu met het bekende Het Rode Licht maar dan in een dance uitvoering.
Een nummer waarbij stilzitten niet mogelijk is. Vanaf vandaag te downloaden via de legale download portals – te beluisteren via streaming sites en natuurlijk te koop via de reguliere verkooppunten.
” Het Rode Licht” is uitkomen op het label Angelsrecords