Marco Meesters steekt hit Udo Jürgens in nieuw jasje

marco meesters drinkAl je zorgen verdwijnen als je met je geliefde romantisch op een terrasje geniet van een wijntje toch? De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Marco Meesters heeft de afgelopen periode nauw samengewerkt met producer Jurgen Kuppens om een traditional in een 2015-jasje te steken: ‘Drink Rode Wijn’. “Muziek is voor mij emotie waar je al je gevoelens zowel vreugde als verdriet in kwijt kan.

Niets is zo heerlijk en eerlijk als muziek”, aldus de Bosschenaar die naast als zanger ook vrijwel dagelijks actief is als componist en tekstschrijver. In 2012 bracht Marco zijn debuutsingle ‘Kijk in de spiegels van het leven’ op de markt. Als zanger is de Brabander inmiddels van alle markten thuis wat dan ook terug te horen is bij zijn optredens waarbij hij zich bediend van een heel breed repertoire.
Inmiddels heeft de 46-jarige zanger ook al diverse eigen liedjes uitgebracht zoals daar zijn; ‘Jij bent steeds in mijn hart’, ‘Kleine Prinses’, ‘Heb jij ook zin om met mij mee te gaan’, en ‘Ik schenk jou de zon’. Vorige zomer verscheen ‘Olé olé, voor onze kampioenen’ een duet met William Burg uitgebracht voor het voor Oranje zo succesvol verlopen WK-voetbal in Brazilië. Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt nu ‘Drink Rode Wijn’ dat in de zeventiger jaren een hit was van Joe Harris gemaakt op de klanken van ‘Griechischer wein’ van Udo Jürgens. Hoewel vaker Proost!
Boekingen Marco Meesters : 06 – 11772818 / www.marcomeesters.nl gecoverd is nog niet eerder zo’n feestelijke en moderne versie van ‘Drink Rode Wijn’ verschenen als deze. Marco Meesters zou hiermee wel eens hele hoge ogen kunnen gaan gooien!