“Mag het dan zo zijn” voor Johannes Wolters?

JohannesWoltersMaghetdanzozijnWebsite“Mag het dan zo zijn” is de titel van Johannes Wolters’ nieuwe single. Het nummer bezingt het geluk dat hem toevalt. Johannes vertelt enthousiast: “Voordat ik de studio in ging, had ik een persoonlijk gesprekje met Willie Oosterhuis. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Dat het zo mag zijn, dat wij nu zo nauw samenwerken. vertelde ik Willie.”

“Toen wist ik gelijk wat de belangrijkste tekstregel zou worden”, vult Willie aan. “Mag het dan zo zijn, dat het een keer meezit”.

“Ik voel me een gelukkig man, ik ben blij met mijn nieuwe single en heb nu een fantastisch team om me heen met o.a. Willie Oosterhuis en Frank van Etten. Maar dit is pas het begin, want het komende jaar kunnen de fans meer liedjes verwachten”.

Waar familieleden als Jannes en Harm Wolters (van o.a. Ancora) de stap maakten naar optredens van 30 minuten, treedt Johannes Wolters al sedert jaren op in het avondvullende circuit. Johannes is daar zeer succesvol mee, maar zoals elke artiest, verlangt ook hij naar de volgende stap. “Mag het dan zo zijn?”