Louisa Janssen van TLC komt met een statement single in 2 talen

louisa LeefDe realityster Louisa Janssen van TLC komt met een statement single in 2 talen onder het label van Antonio-Entertainment This is me – Leef je eigen leven De realityster Louisa Janssen die nu te zien is in haar eigen real life soap op tv zender TLC,  Louisa & Rosanna ( elke avond op TLC 20:30 tijdens de gay week )

Louisa Janssen werd 29 jaar geleden in een Limburgs woonwagenkamp geboren als de jongen Lowieke, maar had al snel door dat ze zich meer een meisje voelde. In de traditionele cultuur van het kamp kon ze echter niet over haar gevoelens praten. Ze besloot daarom op jonge leeftijd het huis te verlaten en heeft het hele transgenderproces om vrouw te worden doorlopen zonder steun van haar ouders. Gelukkig is na een aantal jaren de familieband weer aangetrokken. Louisa is gek op showbizz, glitter and glamour en haar kledingkast puilt dan ook uit van de kleurrijke sexy outfits.

Zingen is haar hobby en haar grote ambitie is werken bij de televisie. Ze deed daarom ooit mee aan ‘Idols’, en ‘Lust, liefde en laten lopen’. Al sinds 2005 filmt Louisa haar leven dat ze deelt me een grote schare fans op haar eigen YouTube-kanaal. Louisa Janssen komt nu met haar eigen statement single in 2 talen ,  Nederlands/Engelstalig Louisa Janssen heeft in samenwerking met Antonio Holsken een single opgenomen waarin ze vertelt hoe het is om te leven als transgender , en dat ze vooral een statement wil maken voor iedereen die anders is of zich anders voelt , daarom komt de single ook in 2 talen uit , de engels talige versie lag in hadden van de country zangeres Betsie Zarkema die de gevoelige snaar raakte met deze tekst ,de Nederlandse tekst is geschreven door Antonio Holsken en Roy Otters, ook zullen er 2 videclips worden opgenomen op een speciale locatie .Tijdens de opnames van de soap zijn Louisa & Rosanna bij Antonio thuis geweest hoe het is om te leven in een woonwagen en natuurlijk over de muziek , deze 8 afleveringen moet je gewoon zien  De nieuwe single van Louisa is nu overal te downloaden