Kurt Darren opnieuw naar Nederland.

kurt darren by marita 2014Jan Smit, Henk Wijngaard, Helemaal Hollands, Mike & Colin, Vinzzent….. een aantal artiesten uit Nederland die hier succesvol liedjes hebben uitgebracht van zanger Kurt Darren. Na succesvolle optredens in 2013 en 2014 in Amsterdam, Antwerpen en Amersfoort komt één van de grootste Zuid-Afrikaanse zangers weer terug naar de lage landen. Hij zal wederom op gaan treden in Amsterdam, maar ook in Westervoort (bij Arnhem) deze keer.

De twee optredens maken onderdeel uit van zijn “Dans op die tafels tour Nederland en België”. Kurt gaat in juli eerst naar Canada voor 3 optredens, om vervolgens naar Nederland af te reizen. Het album “Lied vir die vrou” werd in 2014 uitgebracht en is een groot succes in Zuid-Afrika. Het is in Nederland op iTunes beschikbaar en zal tijdens de concerten ook worden verkocht. Het optreden van Kurt Darren duurt 75 tot 90 minuten. Kurt zal ook later dit jaar nog een aantal optredens gaan verzorgen in Nederland en België. Eind augustus zullen er nog meer data bekend worden gemaakt. Naast het optreden van Kurt Darren is er altijd een voorprogramma. Een van de artiesten die wij nu ondersteunen is zangeres Jacqueline Tolken. Zij stond in 2014 in de blind auditions van The Voice of Holland. Ze trad in oktober 2014 voor ons op als voorprogramma van Bobby van Jaarsveld en Arno Jordaan in Amsterdam.

Kurt Darren > 7 en 8 augustus

Kaarten/tickets Kurt Darren
De kaarten worden voor beide concerten via de organisatie verkocht. Stuur een bericht via het contactformulier op deze site. Kaarten/kaartjies kosten €29,00 (kinderen tot 11 jaar gratis, van 12 tot 18 jaar 15 euro) Voor Amsterdam kunt de u kaarten ook online bestellen via: Ticket Kantoor Kurt Darren.;  http://www.ticketkantoor.nl/shop/kurtdarren