Joey Hartkamp pakt een nummer 1 positie!

joeyhartkamp_hjmhIn Spotify, een van de grootste muziek aanbieders ter wereld vinden we de Arnhemse zanger Joey Hartkamp met zijn single ‘Hoor Je M’n Hart’ terug op de nummer 1 positie van ‘Meest beluisterde muziek in Arnhem’. Daarmee blijft de zanger onder andere het ‘Drank & Drugs’ van Lil’ Kleine & Ronnie Flex en ‘Mag ik dan bij jou’ van Jeroen van der Boom voor.

Sinds de release van ‘Hoor Je M’n Hart’ op 5 juni ’15 geniet Joey veel aandacht en airplay voor zijn single. Zo is de plaat al bij diverse radio stations uitgeroepen tot schijf van de week en daarnaast is hij ook uitgenodigd om de single Live te komen doen op DutchValley, een van de grootse festivals van Nederland.

Het heeft er dus alle schijn van dat Joey Hartkamp een serieuze gooi doet naar dé Zomerhit van 2015!

 

 

joey hartkamp 1 arnhem

 

SPOTIFY:

SPOTIFY LIJST – THE SOUND OF ARNHEM: