Jeffrey Lake zijn nieuwe single is “Alleen Nog Maar Jou”.

Het is alweer een aantal jaren geleden dat Jeffrey een CD heeft uitgebracht. Maar hij wil nu sterk terugkomen in de showbizz. Het is nummer is lekker zomers geworden met een sound waar hij zich helemaal in kan vinden. De videoclip is daarom in Spanje onder een lekker zonnetje opgenomen. De rest van de videoclip is in de grootste badplaats van Nederland, Scheveningen opgenomen. Ik ben erg blij met het resultaat zegt Jeffrey.


De single is opgenomen in de HD Soundstudio bij Jody Koewe in Den Haag. Jody tekent zelfs voor de muziek en tekst, zijn dochter Shanny heeft ook aan de tekst van het liedje gewerkt.
Jeffrey Lake (1985), geboren als Jeffrey van der Meer, is een zanger met een sterke stem en een ondeugende uitstraling die bij de vrouwen hun hartje sneller laat kloppen.

Jeffrey is zich gaan richten op de muziek en zijn muzikale stem gaan ontwikkelen en deed mee aan diverse talentenjachten. Jeffrey deed mee aan de talentenjachten Idols, Popstars en was laatst was hij nog te zien in het SBS programma Beat It.
Jeffrey heeft veel tegenslagen gehad, maar bleef altijd in zichzelf geloven. Dat geeft hem de kracht om nooit op te geven, maar om door te gaan.