Jeffrey Lake nieuwe single “Alleen Nog Maar Jou”

jeffrey lake alleen nogHet is alweer een aantal jaren geleden dat Jeffrey een single heeft uitgebracht. Maar wil nu sterk terugkomen in de showbizz. Het nummer is lekker zomers geworden met een sound waar hij zich helemaal in kan vinden. De videoclip is in Spanje en Scheveningen onder een lekker zonnetje opgenomen met mooie dames en heren. Ik ben erg blij met het resultaat , het plezier bij het opnemen straalt er van af , aldus Jeffrey.

De single is opgenomen in de HD Soundstudio bij Jody Koewe in Den Haag. Jody tekent zelfs voor de muziek en tekst, zijn dochter Shanny heeft ook aan de tekst van het liedje gewerkt.

Clip;

Jeffrey Lake (1985), geboren als Jeffrey van der Meer, is een zanger met een sterke stem en een ondeugende uitstraling die bij de vrouwen hun hartje sneller laat kloppen.
Jeffrey deed mee aan verschillende talentenjachten zoals Idols, Popstars en was laatst nog te zien in het SBS programma Beat It. Ook was hij te zien in televisieprogramma’s zoals GTST en doet hij modellenwerk.
Jeffrey heeft veel tegenslagen gehad, maar bleef altijd in zichzelf geloven. Dat geeft hem de kracht om nooit op te geven, maar om door te gaan.
Hoes Foto: Jim Hoogendorp / Nederlands Persfotobureau
Assistenten: Ron Kemper, Tjitske Velgersdijk