Henk Bernard heeft een eigen fanpage.

henk-bernard-een-hart-om-van-te-houdenEindelijk is hij daar de officiële fan pagina van Henk Bernard. De man die nu al één van grootste Nederlandse sterren word betiteld, Henk Bernard krijgt letterlijk loon naar werken. Afgelopen weekend van niets op nummer 1 in de album top 100 heeft vandaag maandag 13 juli, weer een dag om trots op te zijn.

Zijn enige echte Fan pagina van Henk Bernard is in de lucht Hans de Groot de bedenker van de site, heeft persoonlijke toestemming van Henk gekregen om deze site te maken en online te zetten.
De eerste reacties zijn zeer positief en worden goed ontvangen. De man ook achter Youtube-radio.nl de artiesten promotie site van Nederland, timmert goed aan de weg en dit is een zeer goede insteek om de meest populair artiest van Nederland om dat een fan pagina te maken.
Wel gewoon omdat hij het verdient al van 2007 is Henk aan knokken geweest, om daar te staan wat hij nu heeft bereikt. Hans vind dat hij het verdient om een eigen fan pagina te hebben. Bekijk de website www.henkbernardfan.nl