Helemaal Hollands, Carlo & Leo maken overstap

HH VHEGHelemaal Hollands gaat samenwerking aan met de Van Hoevelaak Entertainment Group (VHEG);  Vanaf 1 juli zijn Carlo & Leo de samenwerking aangegaan met de VHEG waaronder o.a. de Rooftop Studios en Holliwood Records bv vallen. Al geruime tijd werd er opgenomen in Holten en beide partijen waren er steeds meer van overtuigd dat in de huidige entertainmentindustrie, dit de ideale mix is om samen te werken.

 

Het schrijven van nummers , een ander talent van Carlo & Leo, in samenwerking met Edwin van Hoevelaak, krijgt in deze nieuwe samenwerking nog meer ruimte. Carlo & Leo, die het afgelopen jaar het15 jarig jubileum vierden, zijn natuurlijk vooral bekend van de hits: “Waar is dat feestje”,”De Ober”,”De arme muzikant” en diverse medleys. Helemaal Hollands is een garantie voor feest! Half juli komt de nieuwe single uit met de titel “We nemen er een borrel op”.

Toepasselijk bij alle veranderingen en de recente overstap. De komende maanden gaat tevens gewerkt worden aan een album dat voorjaar 2016 zal verschijnen.