Heel Holland weer met de ‘Handjes’ omhoog!

GlennvanDijkDJKinkiSminkiHandjesZomerRemix_2Na de hype van afgelopen winter van feestduo Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki, brengen ze nu een echte zomerse versie! Ze zijn de nasleep van afgelopen winter nog steeds aan het verwerken. Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki zijn nog steeds onder de indruk van het succes van hun ‘Handjes’. “Nog steeds word overal onze feestplaat gedraaid” verteld Glenn van Dijk vol trots. 

DJ Kinki Sminki vult hem aan “Dat was voor ons de reden om voor de zomer nog een lekkere zomerse versie te maken”.

Maar het is toch al midden in de zomer? Ja, inderdaad. Maar volgens de inside informatie van de heren, begint de ECHTE zomer pas volgende week. Dus een zeer strategische zet om juist NU met hun zomer remix van ‘Handjes’ te komen. De tekst is nog steeds als vanouds, dus het refrein is meteen mee te zingen. Vervolgens blijft ’t de hele zomer in je hoofd hangen. Zoals Glenn van Dijk het altijd zegt: “U mag gratis met die handjes in de lucht!”