GERRIT VAN VELDHOVEN – BAILA, BAILA, BAILALE

gerrit van veldhoven bailaHet kan haast niet anders, bij Gerrit van Veldhoven zijn zingen en entertainen via de genen doorgegeven. Immers, zowel zijn opa als zijn vader deden in het verleden al wat Gerrit nu ook al jaren met veel plezier doet namelijk… optreden! Deze 26-jarige in Sprundel woonachtige zanger wiens wieg echter in Roosendaal stond, leerde de fijne kneepjes van het vak dus van zijn opa en vader.

In 2004 verscheen ‘Ik wil alles doen’, de debuutsingle van Gerrit van Veldhoven. In de jaren die volgen lanceerde de sympathieke Brabander achtereenvolgens singles als; ‘Die mooie nachten daar in Mexico’, ‘In de zevende hemel’, ‘Waarom ik niet’ terwijl hij vorig jaar nog tekende voor de zomerplaat ‘Zale Zalele’. Na actief geweest te zijn als huiszanger van de Après-Skihut in Rotterdam en de Water Skihut te Hoek van Holland richt Gerrit zich nadrukkelijk op GVVB, zijn eigen bedrijf in wegenbouw en stratenmaken.

Net als bij ‘Zale Zalele’ is Gerrit voor zijn nieuwe single ‘Baila, Baila, Bailale’ de studio van Tommy Verkooijen ingedoken terwijl Muijs Media Productions zorgde voor de vervaardiging van een fraaie videoclip geschoten op het strand. “Wij zijn in onze nopjes met het eindresultaat van deze single waarvan we hopen dat we een duidelijke en herkenbare Gerrit van Veldhoven-sound hebben kunnen neerzetten”, aldus de zanger. ‘Baila, Baila, Bailale’ geeft de zomer van 2015 zonder twijfel extra kleur en warmte. Middels de energieke, swingende en kenmerkende zomerse sound vol met Zuid-Amerikaanse invloeden, nodigt ‘Baila, Baila, Bailale’ uit voor een dansje in een romantische omgeving van witte stranden, kabbelende branding en wuivende palmbomen. ‘Baila, Baila, Bailale’ van Gerrit van Veldhoven verschijnt via Nationale Artiesten Parade en zal vanaf 15 juli via de bekende downloadportals te verkrijgen zijn.