GEEN STEMPEL MET ZOMERSE SINGLE “LEEF!”

geen_stempel_leefMet de single “Leef!” zet Geen Stempel in op een lange en warme zomer. De positieve single is lekker dansbaar, uiterst zonnig en zoals te verwachten van Geen Stempel; voorzien van een makkelijk meezingbaar refrein. Het is dan ook niet raar dat Geen Stempel meer en meer gaat opvallen in het land; met de laatste single De Kroegbaas wist Geen Stempel landelijke aandacht te krijgen rondom de actie ‘De leukste kroegbaas van Nederland’. 

Ook de singles “Brabo”, “Dansen Tot ’s Morgens Vroeg” en “Sjansen” kregen volop aandacht. Maar ook qua remixen timmert Geen Stempel flink aan de weg, zo werden er remixen gemaakt voor/van artiesten als Nick & Simon, Henk Dissel, Jeffrey Heesen en Nielson.
“Leef!” mag rekenen op uitgebreide promotie; een uitgebreide promotietour langs radiozenders, diverse shows in de agenda en een grote schare aanhangers op de sociale media.
Bekijk hier de videoclip van Geen Stempel “Leef!” >