Gebroeders KO in 3 landen op NR 1

amigosDe Triple voor de Gebroeders Ko ; Na de Album NR 1 in Duitsland staan de Gebroeders Ko vandaag ook op NR 1 in Zwitserland en Oostenrijk met het door hun geschreven nummer “ Santiago Blue “ voor die Amigos en er zijn in 1 week al ruim 40.000 albums over de toonbank gegaan dus het Album ligt vol op koers voor de Gouden status.

 

Gebr ko Marita StegginkTon en Gerard Koopmans ( Gebr Ko )  dachten eerst dat het een soort Bananen Split actie was van Frans Bauer maar nadat ze de lijsten hadden gezien bleek het dus echt waar , in 3 landen op NR 1 ; DE TRIPLE voor de Gebroeders Ko.

Na het succes van de NR 1 positie in Duitsland van afgelopen maandag hebben zich wederom wat nieuwe Duitse artiesten bij de Gebroeders Ko gemeld waaronder Beatrice Egli ( winnares Deutschland sucht den Superstar ) die graag wat nummers van de Kootjes op haar album wil hebben , dus voorlopig kan de Duitse inkt blijven vloeien.

 

 

www.gebroedersko.nl   www.berkmusic.nl  www.lukassenprodukties.nl