Gaat een vreemde er voortijdig vandoor met het nieuwe album van Wesly Bronkhorst?

wesly bronkhorst - mooiste van de klas“Ik ben gehackt!”
Wesly is geschrokken, en niet zo’n beetje ook. Al een jaar werkt hij keihard aan zijn nieuwe album. “Ik heb bewust veel tijd in het schrijven en produceren van nieuwe liedjes gestoken,” vertelt de Amsterdamse zanger. “Nu wil ik daar nog niks over kwijt, want ik zit nog in de afrondende fase en wil straks mijn fans verrassen. Dat verdienen ze. Maar toen bleek opeens mijn computer gehackt!

Eén of andere gek kon bij al mijn documenten en bestanden. En dus ook bij mijn nieuwe album.”

Wesly kwam er bij toeval achter. “Mijn computer reageerde van de ene op de andere dag traag. Ik kreeg heel rare meldingen van onbekende programma’s, mijn persoonlijke instellingen bleken gewijzigd en bestanden waren weg. Terwijl ik toch een goede beveiliging heb… Welke gek doet zoiets?!”

Toch is de populaire zanger ook opgelucht. “Ik heb er gelijk iemand bijgehaald die er verstand van heeft. Gelukkig zijn de bestanden met mijn nieuwe nummers en muziekideetjes waar ik nog mee bezig ben, veilig. Ook met mijn nieuwe single die volgende week uitkomt, lijkt niets gebeurt… Pfff, ik was echt bang dat iemand er met mijn liedjes vandoor zou gaan en die voortijdig via internet zou verspreiden. Daar gaat dan al je harde werk! En niet alleen dat van mij, ook van alle fantastische mensen die mij geholpen hebben bij dit prachtige nieuwe album.”

Inmiddels is de computer van Wesly door een expert onder handen genomen en weer opnieuw ingericht en (extra) beveiligd. De volkszanger kan opgelucht ademhalen. “Na een paar nachten slecht slapen, ga ik nu met een gerust hart aan de slag met de finishing touch van mijn nieuwe album.
Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl