Franky & Johnny in duet; De Liefde

FrankyJohnnyDeLiefdeWebsiteToen Franky Stardust & Johnny Valentino begin dit jaar besloten om eindelijk samen een single uit te brengen, bleek dit een schot in de roos. Al jaren werken deze rasentertainers samen op de festivals, vakantieparken en feesten & partijen en hadden vanaf het begin een klik. Een klik die niet alleen tussen de heren blijft hangen, maar waarmee ook iedere keer hun publiek feestelijk wordt besmet.

Met hun debuutsingle, de gouwe ouwe hit van Theo & Marian uit 1972, “Hey Schat, weet je dat?” gooide dit gezellige feestduo meteen hoge ogen. Veel mooier had het niet kunnen zijn, want niet alleen Nederland maar ook België sloten Franky & Johnny meteen in de armen en wisten de gezelligheid die deze heren bij elk optreden brengen, volledig te waarderen. Wat ook bleek uit de hoge playlist-rankings op de Nederlandstalige zenders en bij TV Oranje, met labels als “Knuffelplaat” en diverse andere “schijftitels”.

Daarnaast deed België daar nog eens een schepje bovenop. De grootste Nederlandstalige zender VBRO maakte de single “Trotsplaat” en draaide het nummer meer dan zeventig keer in de week en hierdoor belandde deze debuutsingle uiteindelijk in de top 10 van de Nederlandstalige Top30 van België.

We hoefden gelukkig niet lang te wachten tot de zingende feestneuzen weer van zich lieten horen, want de heren zijn terug met een spetterende en swingende zomersingle. Mister Las Vegas, Johnny Valentino had meteen een goed gevoel bij de van oorsprong Duitse tune, waarop Franky Stardust, Mister LoverLover himself de pakkende tekst schreef.

De nieuwe single “De Liefde” zal iedereen een herkenbaar goed gevoel gaan geven en meteen in de juiste feeststemming brengen. Met de opzwepende melodie en het “feel good” meezing gehalte, gooien de heren er een schepje bovenop om een extra dimensie aan hun optredens te geven. Zon, zee, strand en dat ultieme gevoel van samen plezier maken knalt uit de energie van deze prachtplaat.

Daarnaast vinden we als tweede track het nummer “Oh Mona”. Een liedje uit het repertoire van Johnny Valentino en op speciaal verzoek van de Belgische radiozenders hebben Franky & Johnny dit nummer met hun specifieke sound en feestgehalte in de live uitvoering op de plaat erbij gezet. Wat van deze cd voor de luisteraar weer een extra feestje maakt. Maak het mee en geniet van het gezelligste feestduo van dit moment Franky & Johnny!