Filip & Sarah brengen Nederlandstalige countrypop

filip en sarahHet duo Filip & Sarah bestaat uit de Vlamingen Filip Poelmans en Sarah Cain. Zij maken Nederlandstalige country-pop geïnspireerd op de muziek uit hun jeugd, zoals The Eagles, Kenny Rogers en Dolly Parton. Beiden zijn al jaren actief in de muziek en door toeval stonden ze, elk met hun eigen band, op hetzelfde podium.

Deze ontmoeting vormde de start van deze bijzondere samenwerking. Filip was erg onder de indruk van de countrystem van Sarah en bij het schrijven van ‘Helemaal van jou’ moest hij direct aan haar denken voor het inzingen van de vrouwelijke zanglijnen. Een nieuw duo is geboren! En dit duo spreidt haar muzikale vleugels over Vlaanderen en Nederland. In Vlaanderen binnen een week na release stevig in rotatie op vele zenders Nederland zal hierin spoedig volgen.