Feest DJ Flow! en Stayfan brengen met eerste gezamenlijke single het zomergevoel in iedereen terug!

feest DJ flowSoms is het warm, dan weer even niet. Nederland kent helaas geen echte constante zomers. Vandaar dat Feest DJ Flow! en Stayfan samen de studio in gedoken zijn, om dat gevoel voor u te vertalen naar een zomerhit. Het origineel van de Les Humphries singers werd grondig onder handen genomen, en het resultaat mag er wezen.

Feest DJ Flow! kent u misschien nog niet. Hij is een van de beste opkomende party DJ’s van dit moment. Al op jonge leeftijd was hij besmet met het “DJ Virus”, en vooral de laatste jaren gaat zijn carrière als een speer. Stayfan kent u waarschijnlijk als DJ Stayfan. In het verleden heeft hij al vele platen uitgebracht, waar grote succes tussen zaten zoals “het wiegelied” waarvan hij samen met DJ Ger een Après-ski versie maakte. Tegenwoordig legt Stayfan zich steeds meer toe op zijn zang carrière, naast zijn agenda als veel geboekte feest DJ. Een top team dus, met een frisse sound.

Laat u verrassen door deze vrolijke vertaling van “Mexico”, voor deze gelegenheid omgetoverd tot: In de zon.