Eindelijk een Boerenrock verzamel CD

boeren rock festijnHet festivalseizoen is weer begonnen en op de dag dat de boerenrock jaarlijks hoogtij viert op de Zwarte Cross, komt deze verzamelaar uit. Met de nieuwste hits van dit moment van o.a. Mooi Wark, Bokkers, Dolly en zien Tarrels, Ac Dixi en Stonegood en de andere boerenrockbands uit heel Nederland. Om het feestje compleet te maken, staan er ook een paar klassiekers op, van o.a. de WC Experience, BZB en Bertus Staigerpaip.

Op dit moment is de Boerenrock weer uitermate populair, mede door het naderende afscheid van Normaal, maar op deze CD is duidelijk geworden, dat de Boerenrock gewoon doorgaat en niet met de minste bands. Een rockend en feestend album voor de zomer! Het album wordt uitgebracht onder het Prent Music label
De CD is bij de betere platenzaak te koop en onder andere te bestellen bij www.cdhal.nl en www.tvoranjeshop.nl