Debuut single zanger David Mirror

davis mirror hou vanZondag 28 juni 2015 vond de release plaats van de debuut single van de Bredase zanger David Mirror, getiteld “Hou van het leven”. Tijdens een muzikale dag, gepresenteerd door Rogier van Oosterhout, werd het eerste exemplaar van de single aan hem uitgereikt door John West, met wie hij reeds diverse malen op het podium stond om samen een nummer te zingen.

David schreef de tekst van dit vrolijke zomerse liedje zelf, samen met Joyce Notenboom. Het liedje weerspiegelt hoe de zanger zelf in het leven staat, ‘Geniet van iedere dag’.

De muziek van de single is uitgewerkt door Frans van Nispen met medewerking van David zelf. Voor deze productie werden o.a. top muzikanten als Marcel Fisser en Martijn de Laat ingeschakeld. De single is opgenomen en geproduceerd in de Mickim Music Studio te Zevenbergschen Hoek en zal tevens onder het label Mickim Music worden uitgebracht.

De promotietour langs vele radio en televisiestations in Nederland en België start vanaf begin juli.