Davey van der Sluis komt met een nieuwe feestknaller

davey hoes nu gaat 300De 23 jarige Davey van der sluis afkomstig uit Emmen die u wellicht nog zult kennen van het TV programma Bloed Zweet en Tranen komt met een geweldige comeback. Overdag is Davey werkzaam bij defensie wat er voor gezorgd heeft dat hij door de drukte op de werkvloer niet meer toegekomen is aan een nieuwe single. .

Maar zijn passie is zingen en dat zal hij de aankomende jaren ook gaan bewijzen. Na zijn debuut single Als Jij Meezingt In 2012 komt Davey van der Sluis als een bom weer de muziekwereld in. Met een compleet nieuw team is Davey aan de slag gegaan. Het Management had de single voor Davey gereserveerd en samen met hit producer Kees Tel die verantwoordelijk is voor de productie en tekst van zijn nieuwe single Nu Gaat De Duivel Los. De verwachtingen zijn dan ook groot voor deze single die iedere feesttent of café zal omtoveren tot een groot feestpaleis.
Het management kan al een mooi geheimpje prijs geven voor een landelijke actie rondom de single die uniek is in Nederland. Bij een boeking door een kroeg, vereniging etc. krijgt de desbetreffende café cq organisatie een compleet aangepaste single met de naam van hun kroeg of feest in het refrein verwerkt. Ook kunt u deze als kroeg eigenaar los bestellen. Hoe dat in zijn werk gaat zal ik de komende weken bekend gemaakt worden. Kortom het is even stil geweest rondom Davey van der Sluis maar zijn comeback is des te groter.