Chocolate – de vakantiesong van 2015 – nu ook naar Nederland overgevlogen

go loco chocolWie kent het niet, wie zingt of danst het niet ? Een lied wat je in het buitenland op bijna alle vakantieparken hoort en wat na terugkomst van vakantie steeds in je hoofd blijft hangen!!! Sterker nog ! Eerdaags òòk op je radio te horen, in je huiskamer, kroeg, strand, festivals, kermis, etc. De nieuwe frisse act GoLoco brengt met het nummer “Chocolate”, de zomer van 2015 bij jou thuis en zal totale gekte op alle podia in het land veroorzaken, maar ook daarbuiten!

Het laat je swingen en dansen tijdens de hete zonovergoten uurtjes. GoLoco gaat onder aanvoering van zanger Ramon op pad met zijn “Chocolate” en waarschijnlijk zal  hij met zijn dansers iedereen op de dansvloer krijgen. Eerdaags zal de videoclip op Youtube beschikbaar zijn en kan je het dansje van Chocolate uitproberen en natuurlijk heel veel meer!

Go Loco!!