Bruin Cafe Mix Vol.1

bruin cafeEen kleine 50 meest actuele tracks, gemixed door Ferry Koestering, zijn terug te vinden op Bruin Cafe Mix vol.1 die nu is verschenen via Rood-Hit-Blauw produkties. Ferry Koestering heeft jarenlang fulltime gewerkt als allround DJ in binnen- en buitenland. Van de bekendste feestcafés in ons land tot die van Kirchberg, Westendorf, Lloret de Mar en Gran Canaria.

De 29-jarige Rotterdammer doet het inmiddels iets rustiger aan als DJ op locatie maar gebruikt zijn jarenlange ervaring nu voor het maken van deze Bruin Cafe Mixen. Nederlandstalige muziek is een passie voor Ferry en dus mixte hij kroegenhits als ‘Kali’, Brandende harten’, ‘Ik verscheurde je foto’, ‘Jongen van de handel’, ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’, ‘Stil in mij’, ‘Juffrouw de Kok’, ‘Brandend zand’ en nog 40 andere overbekende nummers, vakkundig aan elkaar tot één hapklare brok vol vermaak voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied.
In iets meer dan een uur passeren liedjes van Willem Barth, Samantha Steenwijk, Vinzzent, Tino Martin, Frank Galan, Dries & Dave Roelvink, John West & Lange Frans, Wannebiezz, Helemaal Hollands, Wesly Bronkhorst, Judith Peters, Quincy, Sander Kwarten, Colinda, William Burg, Rob Zorn, Alberto Nicolay en vele, vele anderen. Teveel om op te noemen en dus is er maar één goed advies; Zorg dat je deze 64 minuten durende fantastische Bruin Café Mix van Ferry Koestering & Rood-Hit-Blauw in je bezit krijgt. En…..ook nog eens voor een heel zacht prijsje van € 10,-. Reken maar dat dit album spoedig een vervolg gaat krijgen! ‘Bruin Cafe Mix’ (Vol.1) mag gewoon in geen enkele (digitale) platenkast ontbreken!
De CD is vanaf NU verkrijgbaar in winkels & benzinepompen of via:
Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/610594407
Webshop: www.discountmusic.nl