Bert Zwier gaat los

Bert Zwier - We gaan los WALLETEntertainen is Bert Zwier wel toevertrouwd. Zo bewijst ook zijn nieuwe single ‘we gaan los’. Bij de nieuwe zomersingle van Zwier kan niemand stil blijven staan, zo bleek afgelopen week tijdens zijn optredens. De zomersingle komt vandaag uit, maar Bert Zwier kon het niet laten om het publiek al een beetje kennis te laten maken met de nieuwe single.

Onder andere tijdens het TT Festival in Assen heeft de zingende visboer de single gezongen voor duizenden mensen. “Ja, iedereen doet mee en staat te swingen”, vertelt de zanger vol trots.

Dat het een cover is van Captain Jack, valt niet meer op. Het nummer is door Jeroen Dirksen omgetoverd tot een absolute zomerse feestversie die precies bij Zwier past. Met zijn vrolijke uptempo liedjes is het dan ook gezelligheid troef. Bert wil het publiek graag feest bezorgen. De nieuwe single biedt net als zijn vorige singles feest. ‘’t Blijft een lelijk ding’, ‘onder de balustrade’ of ‘als marktkramer ben ik geboren’ zijn enkele voorbeelden uit zijn eigen repertoire. Door heel Nederland zijn de singles te horen op diverse radio- en tv stations. Nu is het de beurt aan de nieuwe single ‘we gaan los’ om opnieuw iedereen te laten zingen en dansen.