AVROTROS VIERT DE ZOMER MET HET STERREN MUZIEKFEEST OP HET PLEIN

Muziekfeest op het Plein - AlkmaarVanaf aanstaande vrijdag presenteert Jan Smit een nieuwe reeks afleveringen van het Sterren Muziekfeest op het Plein. Deze zomer staat het podium van het spektakel in Alkmaar, Bergen op Zoom en Heerenveen. Verschillende Nederlandse artiesten trakteren het publiek en de kijker zes afleveringen lang op spectaculaire muzikale optredens.

Zon of geen zon, tijdens de Sterren Muziekfeesten stijgt de gemiddelde temperatuur flink.

De eerste aflevering komt vanaf het Waagplein in Alkmaar. Jeroen van der Boom zingt zijn verrassende cover van het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij en Marianne Weber en Wolter Kroes brengen hun bekende hits ‘Reuzenrad’ en ‘Ik ben je prooi’ ten gehore. Daarnaast zijn er optredens van Danny de Munk, Dennie Christian, Mike & Colin, Jannes, Susanna Veldmeijer, Jan Smit, Chris Hof, Mon Amour, Ancora en Frans Duijts.

Kijk voor meer informatie op: www.sterren.nl