ZOMERSE SINGLE VOOR DJ JOEY & JACKY VAN DEN ACKER

Stramien WalletDJ Joey is een allround DJ uit het Brabantse Oss en draait met steeds meer succes in diverse horeca gelegenheden en op evenementen, feesten en partijen door heel het land. In 2013 bracht hij samen met DJ Koen zijn eerste single “Vrij Als De Wind” uit, welke met zeer veel succes ontvangen werd in het party circuit. Voor de nieuwe single “Als De Zon Weer Schijnt” heeft DJ Joey de krachten gebundeld met de eveneens uit Oss afkomstige zanger Jacky van den Acker.

Jacky van den Acker wist in het verleden al succesvolle singles te scoren met liedjes als “Leven Op Het Plein” en “Wat Ik Alleen Maar Wil”. Ook was hij te zien in de talkshow van Robert Jensen.
Met “Als De Zon Weer Schijnt” hebben DJ Joey & Jacky van den Acker een uiterst vrolijke single in handen waarmee de zomer kan beginnen.