Zanger Rinus maakt zich zorgen over Facebook feest

Rinus Dijkstra, beter bekend als Zanger Rinus maakt zich grootste zorgen om het voor hem en zijn vriendin Debora georganiseerd Facebook feest op internet aanstaande zaterdag 13 juni bij hem in de straat in Drachten. De teller van het feest staat inmiddels op 47.390 bezoekers en dit aantal passen zeer zeker niet in straat waar hij woont. Rinus: “Ik werd op Facebook uitgenodigd voor een feest waar ik niets vanaf wist. Mensen kunnen scooter rijden met Ramona.

 

Ik dacht dat is best leuk omdat mijn fans dan op de foto kunnen op de scooter. Ik heb het bericht toen maar gedeeld maar ineens sloeg de teller op hol”

Easybookings, het boekingskantoor  van Rinus geeft aan dat Rinus inderdaad zijn zorgen heeft uitgesproken over het voor hen georganiseerde feest en denkt eraan om de burgemeester van Drachten te informeren om een herhaling van het bekende project X feest in Haren te voorkomen.“Er worden op dit moment veel evenementen voor de lol aangemaakt op Facebook, maar nu de teller richting de 50.000 gaat begin ik me toch serieus zorgen te maken. ” aldus Dennis Franke, manager van de zanger die aangeeft dat het feest toch echt niet echt is. (Easybookings)