William Burg zeer verheugd met het recht ‘Ware liefde’ uit te mogen brengen

William Burg is zeer verheugd dat hij mag melden dat hij als enige het recht heeft verworven om het liedje ‘Ware Liefde’ van Jeffrey Kuipers te mogen coveren en op single te mogen uitbrengen. Die laatste scoorde hiermee een hele aardige hit in 2007. Doordat echter Jeffrey zelf de auteursrechten ervan beheert, kreeg tot op heden niemand toestemming het te mogen coveren.

 

Jeffrey Kuipers gunde echter William Burg nu toch een eigen versie van ‘Ware Liefde’ uit te mogen brengen, dit vanwege de prachtige opnames en uitvoering ervan. Uiteraard een groot compliment voor de in 1974 geboren Bosschenaar.   
William Burg, ooit het best bewaarde geheim van Brabant genoemd, een zanger ook die menig door hem georganiseerd evenement compleet uitverkoopt, zou met zijn ‘Ware Liefde’ wel eens op de drempel kunnen staan van heel veel landelijke exposure. Met zijn uitgebrachte albums ‘Mijn leven’ uit 2013 en ‘Vrienden voor het leven’ van vorig jaar, maar ook door zijn singles en zijn vele optredens heeft William al volop naam gemaakt. Hij wisselt gevoelige ambiance liedjes af met opgewekte dansbare stukken waardoor zijn fan schare alleen maar toenam de afgelopen jaren. Rood-Hit-Blauw produkties en William Burg presenteren nu de energieke en geweldige plaat; ‘Ware Liefde’! Die échte ware liefde bestaat namelijk echt en laat je gewoon trillen op je benen!