Wesly Bronkhorst zet Raamsdonksveer op z’n kop

“Mijn fans staan bij mij absoluut op nummer één. Ze volgen mij waar ik ga, supporten me bij alles wat ik doe en zijn altijd enthousiast. Daarom vind ik het leuk iets extra’s voor ze te doen.” Vanuit deze gedachte ontstond het idee voor Fans & Friends, een speciaal concert voor zijn trouwe aanhang. Dat was vorig jaar zo’n enorm succes dat hij ook dit jaar zo’n avond organiseerde, deze keer in Raamsdonksveer.

 

Afgelopen vrijdag stond De Amsterdamse volkszanger op het podium in discotheek Oscars. “Het was volle bak, zoveel mensen waren er. Van de eerste minuut tot en met de laatste noot was het één groot feest!” glundert Wesly. “Echt iedereen zong al mijn liedjes mee, daar word ik zo blij van. Ik ben nog aan het nagenieten!” Wesly had als extraatje een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Dries Roelvink, Jaman, Samantha Steenwijk en Helemaal Hollands. Wesly: “Te gek dat ze er allemaal waren, daarmee was het feest voor mij compleet.”

Fans & Friends gaat zeker een vervolg krijgen. Wesly: “Hier krijg ik zoveel energie van. Op de avond zelf, maar ook daarna krijg ik veel enthousiaste reacties. Voor mij een bevestiging dat ik mijn fans hiermee echt iets bijzonders geef.”

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl