Wederom Belgisch succes voor Dennis Jones

dennis jones een doosje volHét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “’n Doosje Vol Met Liefde” van Dennis Jones uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Dennis Jones zijn tweede nummer 1 hit in België. In 2012 behaalde hij met zijn single “Ik Maak Van Jou Een Koningin” hetzelfde succes.

Het door Roel Bloks en Piet van Beurden geschreven “’n Doosje Vol Met Liefde” is afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”en hij heeft het nummer een aantal weken geleden op single uitgebracht. Het Belgische succes verrast Dennis opnieuw; “’n Doosje Vol Met Liefde” wordt al veel gedraaid op de Nederlandse radio stations, maar de Vlamingen zijn blijkbaar ook erg enthousiast: “Het voelt geweldig dat mijn muziek bij onze zuiderburen zo gewaardeerd wordt. Mijn nieuwe single is voor mij een terugkeer naar de reggae-achtige liedjes, waarmee ik in het verleden als succesvol was. Het blijkt dus dat reggae goed bij mij past” aldus Dennis Jones.

Volgens de redactie van de onafhankelijke website HollandseHitsForum.nl heeft Dennis met”’n Dooje Vol Met Liefde” “echte zomerplaat met een hoog meezing gehalte, die hoog op de rotatielijsten van de radiozenders moet komen”.

Vanaf eind jaren ’80 scoorde Dennis regelmatig hits zoals “Don’t Wanna Give Up”, “Heart Of Gold” en “Ma Belle Amie”. Sinds 2006 behaalde hij met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen met o.a. “African Baby”, “Mississippi” (samen met Pussycat), “De Zon Die Zal Schijnen”, “Cheerio”, “Ik Maak Van Jou Een Koningin” en “Pak Me Kus Me”. Enkele maanden geleden verscheen Dennis’ eerste Nederlandstalige album “Een Nieuw Begin”.

Nu is Dennis dus succesvol met “’n Doosje Vol Met Liefde” welke hij opnam met hitproducer Kees Tel en nam hiervoor een sfeervolle videoclip op.