‘Voor altijd samen’ nieuwe single Eric van der Sommen.

eric van der sommenHet is alweer jaren geleden dat Eric van der Sommen begon als D.J. bij een buurtcentrum in Geldrop, waar hij geboren is. Hij draaide daar als jongste D.J. voor de jeugd disco en rollerskate disco’s, wat altijd een groot succes was. Dat draaien stond Eric wel aan en langzaam begon hij met een cd spelertje en wat speakers een kleine installatie op te bouwen.

Op feesten en partijen (vaak binnen de familie) draaide hij de sterren van de hemel en zong daar zo mee en dan ook eens een liedje. Tot hij merkte dat hij dit eigenlijk wel heel leuk vond. Hij begon meer en meer te zingen en begon zijn installatie uit te bouwen tot een zeer professionele geluidsinstallatie met ….. natuurlijk microfoons… om te zingen.
Maar het duurde nog tot 2012 alvorens Eric zijn “eigen” eerste liedje opnam. “ Ja met jou” was een succes en werd veelvuldig gedraaid op de diverse radiozenders. Hij kreeg de smaak te pakken en er volgden nog “Lichtjes in je ogen”, “Blijf voor altijd bij mij”en “Met mijn vrienden mee op stap”. En afgelopen zaterdag was het de tijd om zijn nieuwe single aan het publiek te presenteren. In vol en gezellig Cafe ’t Pumpke in Heeze waren familie fans vrienden en collega’s bijeengekomen om dit mee te maken. Eric presenteerde daar “ Voor altijd samen” een nummer die het vanaf het eerste moment goed doet. Het aanwezige publiek was laaiend enthousiast en ging lekker uit de bol. Kortom Eric is uitgegroeid tot een veelzijdig artiest die zowel, voor een partijtje als voor een groot feest alles in huis heeft en waar we nog veel en lang zullen gaan horen niet alleen in Brabant maar ook de rest van het land zal te weten komen wie Eric van der Sommen is. Op de hoogte blijven volg hem dan op facebook.